Voor de aanleg van elektra Hengelo

Bent u van plan uw droomhuis te laten bouwen? Zorg dan dat u de elektriciteit in uw nieuwe woning door professionals laat realiseren. Dankzij de elektriciens van Electro Stiekema weet u zeker dat de werkzaamheden goed uitgevoerd worden. Wij hebben ervaring met elektriciteit aanleggen en maken gebruik van professionele materialen. Ook als u uw elektriciteitsnetwerk wilt laten uitbreiden schakelt u ons in. Werken met elektriciteit is gevaarlijk! Laat het daarom altijd aan een vakman over.

Ook voor het aanleggen van verlichting

Wij zijn u in Hengelo en omgeving ook graag van dienst als u nieuwe verlichting wilt laten aanleggen. Als expert op het gebied van stroom aansluiten zorgen wij ook voor de sfeer in uw woning. Wij maken graag een lichtplan voor u waarin wij rekening houden met uw wensen. Met de juiste verlichting zorgt u voor een prettige sfeer in en om uw woning. U schakelt ons namelijk ook in als u op zoek bent naar nieuwe tuinverlichting!

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van elektriciteit aanleggen? Neem dan contact met ons op. Wij staan in de regio Hengelo graag voor u klaar en voorzien u van adviezen wanneer dit nodig is.