Elektrotechniek in Hengelo

Het is van groot belang dat de afwerking van het elektriciteitsnetwerk in een pand heel precies gebeurt. Een goede bedrading kan immers het ontstaan van een brand voorkomen. Bij Electro Stiekema achten we het van groot belang dat de elektrotechniek van hoog niveau is. Wij stellen dan ook hoge eisen aan onze werknemers, gereedschappen, materialen en af te leveren producten. Hierdoor kunt u rekenen op service en kwaliteit.

Bij de installatie van bijvoorbeeld een groepenkast zorgt een ervaren vakman voor een nauwkeurige afwerking. Hiermee worden problemen die in de toekomst kunnen ontstaan verkleind. Verkeerd geplande groepen of een foutief geplaatst stopcontacten zijn namelijk moeilijk ongedaan te maken wanneer de groepenkast al geplaatst is.

Elektrotechnisch installatiebedrijf

Dankzij jarenlange ervaring zijn onze elektriciens gespecialiseerd in het installeren en repareren van elektriciteitsnetwerken. Niet alleen gangbare elektra, maar ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Heeft u een bijzonder plan voor uw woning in Hengelo of omstreken? Wilt u bijvoorbeeld krachtenstroom laten aanleggen voor een apparaat dat veel stroom nodig heeft? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 053 - 208 70 04 of vul ons contactformulier in. Onze vakmensen staan u graag te woord.