Verlichting aanleggen in Hengelo

Wilt u verlichting aanleggen? Bent u een nieuw huis aan het bouwen, wilt u lichtpunten verplaatsen of toevoegen of is er een verbouwing gaande? In Hengelo kunt u rekenen op Electro Stiekema voor uw binnen- en buitenverlichting. Bel 053 - 208 70 04 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Aanleggen nieuwe verlichting in Hengelo

Het meest vanzelfsprekende moment voor het aanleggen van nieuwe verlichting is tijdens het bouwproces of bij een verbouwing. Dan ligt vrijwel alles nog open en kunnen draden en buizen gemakkelijk weggewerkt worden. En als we een lichtplan uittekenen weten we van te voren precies waar we de lichtpunten en contactdozen moeten plaatsen.

Een ander moment kiezen voor het doorvoeren van een aanpassing kan natuurlijk ook. Misschien wilt u een aantal lichtpunten verplaatsen, moeten er nog een aantal worden toegevoegd of wilt u nog wat extra contactdozen. Maar het is ook denkbaar dat u LED verlichting overweegt om te verduurzamen of dat uw netwerk ontzettend verouderd is. Ook daar kunnen we mee helpen.

Lichtplan voor verlichting in Hengelo

Een lichtplan is een opzet waarop heel nauwkeurig staat beschreven waar de contactdozen, lichtpunten en schakelaars geplaatst moeten worden. Het is een uitstekend hulpmiddel bij de inrichting van nieuwe panden en nieuwe vertrekken. En het lichtplan kan volkomen naar wens worden opgetekend.

Met een lichtplan weet u zeker dat de juiste plekken in het vertrek goed verlicht worden en dat er voldoende lichtpunten zullen zijn. Het kan bovendien voor elke ruimte op maat worden uitgewerkt. U heeft immers andere prioriteiten voor de keuken dan voor uw kantoorruimte. Daar kunnen we op inspelen.

Aanleggen tuinverlichting in Hengelo

Naast binnenverlichting is de aanleg van tuinverlichting of buitenverlichting ook een mogelijkheid. Goed uitgedachte tuinverlichting brengt veel sfeer in uw tuin. U zou uw gevel of uw pronkstukken bijvoorbeeld mooi kunnen uitlichten of spots met bewegingssensoren laten plaatsen als inbraakpreventie.

De plaatsing van een aantal contactpunten buiten biedt ook nog andere mogelijkheden. Normaal gesproken is het waarschijnlijk een heel gestoei met verlengsnoeren alvorens u buitenshuis elektriciteit heeft. Dat hoeft niet langer. Wel zo fijn op zo’n zwoele zomeravond mocht u een kacheltje of een muziekinstallatie mee het terras op willen nemen.

Contact met Electro Stiekema voor de aanleg van verlichting in Hengelo

In Hengelo kunt u terecht bij Electro Stiekema voor het aanleggen van verlichting. U kunt een beroep op ons doen voor het aanleggen, aanpassen en vervangen van binnen- en buitenverlichting. En logischerwijs ook voor het maken van een lichtplan. U kunt contact met ons opnemen via 053 - 208 70 04 of het contactformulier.