Verlichting aansluiten in Hengelo

Het is een vanzelfsprekendheid, goede verlichting in uw keuken, woonkamer of slaapkamer. We maken niet vaak mee dat de stroom uitvalt en we opeens afhankelijk zijn van kaarslicht om te kunnen zien. Op die momenten beseffen we echter hoe belangrijk en fijn goede verlichting is. Verlichting is niet alleen essentieel om te kunnen functioneren, verlichting zorgt ook voor een bepaalde sfeer. Met dimsystemen kunnen we de sterkte van het licht reguleren. Daarnaast komen er andere mogelijkheden op het gebied van verlichting. U kunt bijvoorbeeld volledig draadloze verlichting aanschaffen waarbij u via uw telefoon de lampen aan- en uitzet. In Hengelo en omstreken kan Electro Stiekema voor u verschillende soorten verlichting aanleggen.

Flikkerende lampen

Ook bij storingen, zoals flikkerende lampen of andere problemen kunt u bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld LED lampen die flikkeren? Dit kan komen door het dimsysteem dat u gebruikt. Er zijn LED dimmers die een minimum wattage nodig hebben. Wordt niet aan deze hoeveelheid wattage voldaan, dan kunnen de LED lampen gaan knipperen. Laat u dus goed informeren over de LED verlichting die u aanschaft. Uiteraard kunt u voor advies en installatie van dimsystemen altijd contact met ons opnemen.

Tuinverlichting aanleggen

Heeft u behoefte aan meer licht rondom uw huis in Hengelo? Mooie verlichting voor uw veranda of spotjes in de grond? Voor tuinverlichting en buitenverlichting bent u bij Electro Stiekema ook aan het juiste adres.