Stroomstoring in Hengelo

Een stroomstoring komt meestal op een hoogst ongelegen moment. Heeft u ineens geen stroom meer in Hengelo? Het kan zijn dat alleen uw huis getroffen is, maar misschien is de stroomstoring breder. Controleer of het probleem zich tot uw huis beperkt, of dat er meer mensen in de buurt zijn met een probleem.

Als blijkt dat de storing breder is, doe dan eerst een melding bij uw energieleverancier. Lijkt de stroomstoring zich te beperken tot uw eigen woning, kijk dan eerst wat u zelf kunt doen. Wanneer de meterkast op het oog geen problemen heeft, kunt u de stekkerproef uitvoeren om de storing te pin-pointen.

Hulp bij een stroomstoring in Hengelo

Wanneer zelf onderzoek doen niet het gewenste resultaat oplevert, is het verstandig hulp in de roepen. Ga niet zelf bezig als de oorzaak niet duidelijk is. De veiligheid van u en uw woning komt in het gedrang als u een slechte reparatie uitvoert.

Een professionele oplossing is gelukkig in handbereik. Gaat het enkel om uw huis? Neem dan contact op met Electro Stiekema voor oplossen van de stroomstoring. Met vakkundige monteurs in omgeving Hengelo vinden we snel de oorzaak en lossen we het voor u op.

Hulp bij stroomstoring in Hengelo

Geen twijfel bij een stroomstoring in Hengelo. We staan snel voor u klaar! Neem snel contact op met de vaklui van Electro Stiekema op nummer 053 - 208 70 04 voor een afspraak. Of zoek contact door het invullen van het contactformulier.