Last van een stroomstoring in Hengelo?

Is uw stroom uitgevallen, maar heeft de rest van de straat nog licht? Waarschijnlijk heeft u dan te maken met een storing in uw eigen elektrische netwerk. Meestal is de aardlekschakelaar uitgesprongen. De aardlekschakelaar schakelt namelijk automatisch de spanning uit als er sprake is van een stroomfout of stroomverschil. Probeer te achterhalen welke stroomgroep de storing heeft veroorzaakt. Dit doet u door alle stroomgroepen uit te schakelen en vervolgens de aardlekschakelaar weer terug te schakelen. Nu kunt u alle groepen weer een voor een inschakelen. Wanneer de aardlekschakelaar opnieuw uitslaat op het moment dat u een stroomgroep weer inschakelt, dan is deze groep dus het probleem.

Wij zijn er voor al uw storingen in en rond Hengelo

Is het u niet duidelijk waar de storing vandaan komt, of lukt het niet het probleem te verhelpen? Haal er dan een van onze vakmannen uit Hengelo bij. Onze vakmannen zijn er namelijk in geschoold om storingen op veilige wijze op te sporen en het betreffende mankement zonder veiligheidsrisico’s te herstellen.

Een uitgevallen CV-ketel, een op tilt geslagen meterkast, kortsluiting: voor de meest uiteenlopende problemen en mankementen omtrent elektriciteit bent u bij ons in Hengelo aan het juiste adres. Onze vakmensen staan te allen tijde voor u klaar om u uit de brand te helpen.